Vejle – shopping med atmosfære

Shopping med atmosfære – sådan præsenterer City Vejle sig selv som handelsby med en bred vifte af 300 detailforretninger og caféer langs bykernens 900 meter lange hyggelige gågade.

Vejle placeret i et af Danmarks smukkeste landskaber har inden for de seneste årtier fået opbygget et uhyre driftigt handelsliv med en lang række butikker og forretninger, der hver dag tiltrækker kunder fra et stort opland – bl.a. Bredsten, Børkop, Brejning og Hedensted.

I 2008 manifesterede Vejle sit ry som handelsby, da det 55.000 m² store indkøbscenter Bryggen åbnede med omkring 75 butikker i to etager for enden af gågaden Søndergade.

Samme år begyndte i den modsatte ende af gågaden etableringen af Mary´s Shopping-center integreret i og omkring Nørregades oprindelige bybebyggelse. Mary´s har netop nu en halv snes forretninger samt fire spisesteder.

Ledige butikslokaler til leje i Vejle

Danmarks hyggeligste handelsby

I 2010 kunne byens butiksliv yderligere fejre sig selv, da Vejle blev kåret som landets hyggeligste handelsby. I begrundelsen blev Vejle fremhævet både for shopping-oplevelser og for imødekommenhed over for virksomheder, der ønsker at etablere nye butikker.

Tidligere var Vejle kendt som Danmarks “Manchester” med De Danske Bomuldsspinderier, som længe havde omfattende aktiviteter grundet byens vandkraft. I dag huser Danmarks sjette største by en række IT-virksomheder og lyder tilnavnet Danmarks “Silicon Valley”.

Du kan med fordel benytte nedenstående link til p.t. ledige butikslejemål i Vejle, hvis du skulle gå med idéer og måske planer om selv at åbne forretning i den atmosfærefyldte handelsby i bunden af Vejle Fjord.

Ledige butikslokaler til leje i Vejle Øst

7.000 kvm. butikscenter opføres i Vejle

Entreprenørfirma fra Horsens står bag etableringen af det Vejles spritnye center, oplyser Estatemedia.dk. Byggearbejdet indledes senest den 1. december 2015.

Moderne center med alsidige butikslokaler

Det er det kendte entreprenørfirma, BASE Erhverv, der kommer til at stå for opførelsen af centeret. Det nye butikscenter kommer til at blive bygget i såkaldte sandwich-betonelementer og vil få en sortfarvet facade, og vil dermed bliver holdt en enkelt, moderne stil. Det er allerede kendt, at en lang række større, kendte butikskæder vil få hjem i nogle af centerets mange butikslokaler. Her er blandt andet tale om Harald Nyborg, BabySam, T-Hansen med flere. Disse kæder, der har behov for store butikslokaler, vil få ikke mindre end 6.000 kvm. til rådighed i det kommende center.

Butikslokaler til alle brancher

Men herudover vil er også være rig plads til diverse mindre eller mellemstore butikker i centerets underetage. Denne etage kommer til at sprede sig over et areal på 12.000 kvm. og vil rumme butikslokaler i mange forskellige størrelser og af mange forskellige typer. Her vil der være rum til alle slags brancher, herunder eventuelt fitnesscenter med mere. Ligeledes vil centerets underetage også være ideelt til restauranter. Det vil kort sagt blive et center med et alsidigt udvalg og et hyggeligt og driftigt butiksliv. Går du med tanker at åbne butik i Vejle inden for de kommende år, er der dermed god grund til at overveje at få butikslokaler i det nye, moderne center.

Ideelle parkeringsforhold

Opførelsen af Vejles nye indkøbscenter kommer naturligvis også til at inkludere et parkeringsområde. Centeret, der kommer til at ligge på Solkilde Allé, vil få tilknyttet et større område med ikke mindre end 150 parkeringspladser til rådighed. Centerets kunder og ansatte vil dermed nyde godt af attraktive, nærliggende parkeringsforhold, hvilket er godt for både produktivitet og salg.