Næstved – Sydsjællands nygamle handelscentrum

Næstved har været centrum for handel siden den tidlige middelalder. I nyere tid har den sydsjællandske by ved Suseåen været kåret til tredjebedste handelsby – ikke mindst pga. sine indkøbscentre og mange spændende specialforretninger.

Som andre veludviklede købstader har også Næstved god grund til at prale af et levende centrum med en fine shopping-muligheder samt et hyggeligt torv, som på torvedagene hver o­nsdag og lørdag fast tiltrækker mange beboere i området.

Herudover har Næstved sit eget storcenter med koncept- og dagligvarebutikker som f.eks. Bilka, hvor folk fra hele Sydsjælland kommer for at handle.

Næstved byder også på et veludviklet kulturliv med museer og kulturelle arrangementer – bl.a. Grøn Koncert samt den årlige Næstved Festuge, der hvert år tiltrækker et stort antal besøgende fra oplandet og helt fra Lolland-Falster.

Storcenter og gågademiljø

Næstved Storcenter – bygget tilbage i 1989 og udvidet i 2002 – har med sine netop nu 65 butikker givet Næstved sit gennembrud som Sydsjællands største handelsby med et uhyre levende og inspirerende butiksliv.

I bykernen byder Torvestræde, Axeltorv og Indre Ringstedgade på hyggeligt gågademiljø, der sammen med sivegaderne tilfører den sydsjællandske midtby et roligt samt afslappet præg.

Går du med overvejelser om at blive erhvervsdrivende og muligvis åbne butik i Næstved, kan du tjekke mulighederne for at finde et ledigt lejemål via dette link:

Butikker til leje i næstved

Ledig butik i Næstved ved Næstved storcenter

I Danmark har der gennem en længere periode været tendens til at opføre storcentre i mindre byer rundt om i landet, sådan at den danske befolkning med personbiler og offentlig transport kunne komme til større shoppingmuligheder uden at skulle bøvle med parkering.

Eksempelvis er vi faldet over et større butikslejemål i Næstved ved, ikke i, Næstved storcenter. Erhvervslejemålet er 450 m2 og ligger på en husleje på godt 32.000 kroner om måneden. Til trods for at butikken ikke ligger inde i selve storcenteret, skabes der mange synergieffekter som følge af den korte distance mellem de to centre og de gode pakeringsmuligheder, samt tilkørselsforhold.

Butikken har tidligere været anvendt til møbler og andet inventar, men vil være optimalt til større udstillinger, til brug som showroom eller lignende. Størrelsen og beliggenheden taget i betragning synes vi at prisen er passende, mens her er gode muligheder for at indrette butikken sådan at den passer til ens virksomhed og koncept.